Shembuj t'nerimit t'gjuhės vet

 

Kur rrasat e vorreve i shkruejmė n'gjuhėn e t'parėve tonė, na nerojmė vetveten, na nerojmė t'parėt tonė. Ku isht nji shenj qi na burrnohena me t'parėt tonė dhe me gjuhėn tonė, gjuhėn e tė parėve tonė.

 

Nė vorrezat e Ljares

Nė vorrezat e Pelinkonjve nė Braticė

Nė vorrezat e Pelinkonjve nė Braticė

Nė vorrezat te kisha e Braticės